21.07.2016 16:15

Gutiérrez: "Zeer gastvrij en ook veeleisend"

Felipe Gutiérrez verwacht bij zijn nieuwe club Real Betis Sevilla stappen te zetten in zijn ontwikkeling. De middenvelder verruilde onlangs FC Twente voor de Spaanse formatie. De Chileen is op zijn gemak na zijn eerste weken in Sevilla.

"Het is een zeer hechte groep, zeer gastvrij en ook veeleisend", vertelt de international in gesprek met Marca. "Ik verwacht dat ik me hier persoonlijk goed kan ontwikkelen. Ik zal elke wedstrijd op mijn best moeten spelen, maar door de concurrentie zal het niveau groeien." Nadat Gutiérrez afgelopen seizoen terugkeerde van zijn blessure was hij in de slotfase van de competitie de aanvoerder van de Tukkers.

"Ik voel me erg goed, ik ben aan het einde van mijn hersteltraject", doelt de spelverdeler op zijn knieblessure. "Er zullen nog een paar testen gedaan worden. Ik heb al veel getraind en afhankelijk van hoe ik me voel kan ik binnenkort ook weer wedstrijden spelen. Ik kijk ernaar uit om hier op het middenveld te spelen en het maximale te geven voor het team."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner