01.09.2016 15:58

Barcelona wil contract drietal verlengen

Barcelona kende een geslaagde transferperiode. De Spaanse topclub trok zes spelers aan en zag vele overbodige spelers vertrekken. En nu gaat de blik van directeur internationale relaties, Albert Soler, op het verlengen van de contracten van Ivan Rakitić, Luis Suárez en Lionel Messi.

"We hebben in totaal 22 transacties gedaan en ook de contracten van Javier Mascherano, Sergio Busquets en Neymar vernieuwd. Nu richten we ons op het verlengen van de contracten van Ivan Rakitić, Luis Suárez en Lionel Messi. Dat is nu onze missie", legt Soler uit op de clubwebsite van Barcelona.

De directeur is tevreden over de selectie die er nu staat: "Onze technische leiding heeft een groep gecreëerd die er mooi uitziet voor de toekomst en prijzen kan blijven pakken. Het model dat we voor ogen hadden heeft gewerkt: negen van de 22 spelers uit de selectie is afkomstig van La Masía, net als Denis Suárez. Dat blijft voor ons een prioriteit."

"We zeiden dat we zouden handelen wanneer de kans zich voor zou doen een goede speler erbij te halen. Met 120 miljoen euro hebben we zes spelers weten te halen en daar zijn we blij mee, zeker gezien de kracht van de Premier League", besloot Soler.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner