15.09.2016 18:50

Bale even in lappenmand na clash in Europa

Real Madrid lijkt het even te moeten stellen zonder Gareth Bale. De aanvaller viel deze week geblesseerd uit in het Champions League-duel met het Sporting CP van Bas Dost en Marvin Zeegelaar en lijkt niet op tijd fit voor de volgende confrontatie in Spanje. Real Madrid speelt zondagavond tegen RCD Espanyol in de vierde ronde van de Primera División.

Voor Bale ging het woensdagavond twintig minuten voor tijd mis. Hij moest geblesseerd naar de kant en is volgend Marca niet op tijd hersteld van zijn blessure om in actie te komen tegen Espanyol. Tegenover het verlies van Bale staat de terugkeer van Cristiano Ronaldo, die voor het eerst sinds zijn blessure, die hij opliep tijdens de EK-finale, in de Champions League een volledige wedstrijd speelde.

Real Madrid won met 2-1 van Sporting CP via twee doelpunten in de laatste paar minuten. In Spanje is de ploeg als enige formatie nog ongeslagen na drie wedstrijden, de Koninklijke won van Real Sociedad, Celta de Vigo en CA Osasuna. Vorig seizoen won Real Madrid de Champions League, maar de club kon in de Spaanse competitie niet tippen aan FC Barcelona.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner