22.09.2016 19:37

Real Madrid en Brazilië zien Marcelo afhaken

De Braziliaanse linksback Marcelo is de komende weken niet inzetbaar voor Real Madrid en het nationale elftal van Brazilië. Marcelo viel deze week geblesseerd uit in de competitiewedstrijd tegen Villarreal en staat enkele weken aan de kant.

De linkspoot liep een kuitblessure op, waardoor hij de komende wedstrijden vanaf de zijkant moet toekijken. Zo mist Marcelo onder anderen de Champions League-ontmoeting met Borussia Dortmund, terwijl hij ook de komende interlands van Brazilië moet laten schieten. De Seleção speelt in oktober twee kwalificatiewedstrijden voor het WK in Rusland, tegen Bolivia en Venezuela.

Real Madrid verspeelde deze week voor het eerst punten in de Primera División, het kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Villarreal. De Koninklijke staat nog wel bovenaan in Spanje en zag concurrenten Atlético Madrid en FC Barcelona tegen elkaar punten verspelen. Real Madrid staat op dertien punten, FC Barcelona voetbalde tien punten bij elkaar. Sevilla staat tussen de grootmachten in, met elf punten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner