27.09.2016 10:18

Gameiro was tweede keus voor Simeone

Kevin Gameiro vertrok afgelopen zomer voor 32 miljoen euro van Sevilla FC naar Atlético Madrid, maar de coach van Atlético Madrid, Diego Simeone, had liever gezien dat Diego Costa was teruggekeerd naar de Spaanse hoofdstad.

"Simeone belde me op en zei dat hij Diego Costa wilde aantrekken, maar dat het moeilijk was om hem los te weken bij Chelsea en dat ik ook een optie was voor Atlético Madrid", aldus de Franse aanvaller in gesprek met het Spaanse radiostation COPE. Diego Costa bleef bij Chelsea, waardoor Atlético Madrid besloot om Gameiro aan te trekken.

Het feit dat Gameiro tweede keus was doet de aanvaller weinig. "Dat maakt me niet boos, dat soort dingen gebeuren in het voetbal", vervolgt de oud-speler van onder meer Paris Saint-Germain. "Nu ben ik in Madrid en dat is het enige dat telt. Ik heb achteraf met Simeone gesproken en alles is duidelijk. Hij is rechtdoorzee en dat vind ik heel erg fijn. Ik ben niet te vergelijken met Diego Costa, mijn persoonlijkheid is heel anders. Simeone zei dat hij mij wilde hebben, dat heeft hij mij duidelijk gemaakt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner