06.10.2016 15:04

Morata positief: "We zijn pas net begonnen"

Real Madrid steekt niet in grootse vorm. De Koninklijke staat in de Primera División weliswaar in punten gelijk met koploper Atlético Madrid, maar de resultaten van de voorbije weken zijn niet positief. De laatste vier wedstrijden van Real Madrid eindigden in een gelijkspel.

Door de slechte resultaten neemt ook de kritiek op hoofdtrainer Zinédine Zidane toe. Dat is onterecht, meent Álvaro Morata. Hij breekt in het radioprogramma La Ser in El Larguero een lans voor zijn coach. "Zidane praat veel en is communicatief sterk. Hij vertelt ons allemaal precies wat hij denkt. Dat is belangrijk voor de sfeer binnen de groep. We hebben een sterke selectie met spelers die alle prijzen al hebben gewonnen. We hebben alles om er een mooi jaar van te maken. We zijn pas net begonnen."

Real Madrid speelde achtereenvolgens gelijk tegen Villarreal (1-1), Las Palmas (2-2), Borussia Dortmund (2-2) en Eibar (1-1). "Ondanks wat er is gebeurd staan we in punten gelijk met de koploper. Vorig jaar stonden we met Juventus tien of twaalf punten achter", herinnert Morata zich. Juventus wist desondanks op overtuigende wijze de Scudetto te winnen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner