13.10.2016 09:16

'Atlético wil verlengen met Ferreira-Carrasco'

Atlético Madrid is de onderhandelingen met Yannick Ferreira-Carrasco gestart over een nieuw contract. De Belgische vleugelaanvaller heeft nog een contract tot de zomer van 2020, maar desondanks wil Atlético Madrid het contract van de aanvaller openbreken en verlengen.

Ferreira-Carrasco staat inmiddels ruim een jaar onder contract bij Atlético Madrid en heeft tijdens zijn eerste seizoen een goede indruk achtergelaten op de clubleiding van Atlético Madrid. Volgens AS kan de Belg een contract tekenen tot medio 2022. De Madrilenen willen de transferclausule in het contract van de aanvaller, iets dat gebruikelijk is in Spanje, tevens verhogen naar minimaal veertig miljoen euro.

Door Ferreira-Carrasco een nieuw contract te laten ondertekenen wil Atlético Madrid voorkomen dat de Belg in januari naar Chelsea vertrekt. Volgens het Spaanse medium zijn de Londenaren namelijk nadrukkelijk geïnteresseerd in de oud-speler van AS Monaco, maar wil Atlético Madrid er alles aan doen om een transfer van Ferreira-Carrasco te voorkomen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner