19.10.2016 16:18

Modrić wil carrière beëindigen bij Real Madrid

Luka Modrić gaat er met de bal vandoor tijdens het Champions League-duel Borussia Dortmund - Real Madrid (27-09-2016).
Luka Modrić gaat er met de bal vandoor tijdens het Champions League-duel Borussia Dortmund - Real Madrid (27-09-2016).

De 31-jarige Luka Modrić hoopt dat hij zijn carrière kan beëindigen bij Real Madrid. De Kroatische middenvelder zette woensdagmiddag zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2020 bij Real Madrid.

Mocht Modrić zijn contract bij Real Madrid uitdienen, dan is hij bijna 35 jaar oud. Zijn contract loopt officieel tot 30 juni 2020, op 9 september 2020 viert de Kroaat zijn 35e verjaardag. "Mijn wens is om mijn carrière bij Real Madrid te beëindigen. Die wens is met deze contractverlenging een stuk dichterbij gekomen", aldus Modrić tijdens de persconferentie na het ondertekenen van zijn nieuwe contract.

"Ik wil de club en de president bedanken voor het vertrouwen", vervolgde Modrić. "Ik zal alles blijven geven voor de club. Ik hoop dat we in de toekomst veel succes mogen beleven en ik zal hard blijven werken om dat te realiseren."

De Kroaat begon zijn carrière in Bosnië & Herzegovina bij Zrinjski Mostar, daarna speelde hij ook voor het Kroatische NK Inter Zaprešić en Dinamo Zagreb. Tussen 2008 en 2012 stond Modrić onder contract bij Tottenham Hotspur.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner