21.10.2016 13:35

Ferreira-Carrasco langer bij Atlético Madrid

Yannick Ferreira-Carrasco gaat voorlopig nog niet weg bij Atlético Madrid. De Belgische aanvaller heeft vrijdag zijn contract met twee jaar tot medio 2022 verlengd. Ferreira-Carrasco werd de voorbije tijd in verband gebracht met een transfer naar FC Barcelona en Chelsea, maar die geruchten zijn door de speler snel de kop ingedrukt.

"Hij is uitgegroeid tot een van de pijlers van het eerste team, met snelheid, een goede dribbel en een hard schot. Hij is een jonge speler met een enorme persoonlijkheid, die in staat is de kar te trekken als het nodig is", vertelt sportief directeur José Luis Caminero op de clubwebsite van de Madrilenen.

Ferreira-Carrasco maakte iets meer dan een jaar geleden de overstap van AS Monaco naar Atlético Madrid. De Madrileense club bracht hem vorig seizoen rustig, maar in het huidige seizoen is de Belg niet meer weg te denken bij Los Colchoneros. Ferreira-Carrasco kwam dit seizoen elf keer in actie voor Atlético Madrid en was goed voor vijf doelpunten en twee assists.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner