28.10.2016 10:22

"Zolang Simeone hier zit, zal ik niet vertrekken"

Saúl Níguez houdt Philipp Lahm achter zich tijdens het Champions League-duel van Atlético Madrid met Bayern München. (28-09-2016)
Saúl Níguez houdt Philipp Lahm achter zich tijdens het Champions League-duel van Atlético Madrid met Bayern München. (28-09-2016)

Manchester United en Arsenal hoeven voorlopig nog niet te rekenen op de diensten van Saúl Níguez. De middenvelder van Atlético Madrid staat dankzij zijn goede prestaties in de belangstelling van meerdere clubs. Níguez vertrekt echter niet zolang Diego Simeone trainer is.

"Zolang Simeone hier zit, zal ik niet vertrekken. Als een coach zoveel vertrouwen in je heeft, is dat van vitaal belang. Voor mezelf is het hetzelfde als voor de rest van Atlético, Simeone is alles. Hij is de persoon die al sinds mijn jeugd zijn geld op mij heeft gezet en hij heeft mij laten debuteren", vertelt de speler aan Club del Deportista.

"Hij was er ook in zwaardere tijden. Toen ik jonger was en niet speelde keek hij mij vaak in de ogen en zei hij: Saúl, je gaat niet spelen totdat je een keer verhuurd wordt en groeit als voetballer. Dat is iets wat ik heel erg waardeerde, want het spelen van wedstrijden is de beste manier om te groeien. Hoeveel je ook traint met de beste, als je geen wedstrijden speelt voel je die strijd niet."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner