15.11.2016 10:47

Rakitić denkt niet aan vertrek bij FC Barcelona

Ivan Rakitić is niet van plan om FC Barcelona op korte termijn te verlaten, dat zegt althans zijn zaakwaarnemer. De Kroatische middenvelder staat naar verluidt in de belangstelling van Manchester United.

Rakitić kwam in de zomer van 2014 over van Sevilla en heeft het naar zijn zin in Barcelona. "Ivan is gelukkig bij FC Barcelona", aldus Arturo Canales, zaakwaarnemer van Rakitić, tegenover Sky Sports. "Hij speelt bovendien geweldig en heeft nog een contract in Catalonië tot de zomer van 2019." De Kroaat speelde tijdens het huidige seizoen negen competitiewedstrijden, daarin was hij tweemaal trefzeker. 

In het verleden speelde Rakitić, die werd geboren in het Zwitserse Möhlin, naast Sevilla ook voor FC Basel en het Duitse FC Schalke 04. "Ivan is dol op het spelletje en is pas 28 jaar oud", vervolgt Canales zijn verhaal. "Inmiddels heeft hij in Zwitserland, Duitsland en Spanje gespeeld. Misschien wil hij in de toekomst wel in Engeland voetballen, maar op dit moment is hij speler van FC Barcelona."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner