16.11.2016 14:03

Isco niet bezig met contractverlenging bij Real

Francisco Román Alarcón Suárez, beter bekend als Isco, is momenteel niet bezig met contractverlenging. Real Madrid verlengde onlangs het contract van onder meer Cristiano Ronaldo, Toni Kroos en Luka Modrić, maar Isco hoorde nog niets van de Spaanse grootmacht.

"Ik weet niets over een contractverlenging", vertelt de 24-jarige Spanjaard aan Cadena SER. "Ik ben er ook niet mee bezig, omdat mijn huidige verbintenis nog tot de zomer van 2018 loopt. Ik probeer gewoon mijn werk te doen." Isco kwam in de zomer van 2013 over van Málaga CF, maar pendelt bij Real Madrid al jaren tussen basis en bank.

Aangezien Isco nimmer onomstreden is geweest bij Real Madrid werd zijn naam veelal in verband gebracht met een transfer. Naar verluidt zou onder meer Juventus en Tottenam Hotspur belangstelling hebben getoond voor de Spaanse middenvelder. Tijdens het huidige seizoen speelde Isco acht van de elf competitiewedstrijden. Vijf keer mocht de middenvelder van Real Madrid-trainer Zinédine Zidane in de basis beginnen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner