17.11.2016 09:48

Koke wil zijn hele carrière voor Atlético spelen

Koke heeft de bal tijdens het Champions League-duel Atlético Madrid - FK Rostov (01-11-2016).
Koke heeft de bal tijdens het Champions League-duel Atlético Madrid - FK Rostov (01-11-2016).

Jorge Resurrección Merodio, beter bekend als Koke, wil tot het einde van zijn carrière voor Atlético Madrid blijven spelen. De middenvelder van Atlético Madrid werd in het verleden in verband gebracht met onder meer FC Barcelona, maar als het aan hemzelf ligt blijft hij bij Atlético Madrid.

"Mijn hele leven wilde ik alleen maar voor Atlético Madrid spelen, dit is mijn thuis", vertelt Koke aan de Spaanse radioshow El Larguero. "Hier zijn al mijn vrienden en mijn familie. Ik geniet er ontzettend van om voor Atlético te spelen en ik hoop mijn hele leven voor deze club te mogen spelen", aldus Koke, die weet dat dat geen zekerheid is. "In de voetballerij weet je nooit zeker wat er gaat gebeuren."

Koke doorliep de jeugdopleiding van Atlético Madrid en speelde nimmer voor een andere club. De 24-jarige middenvelder heeft inmiddels 283 officiële wedstrijden namens Atléti achter zijn naam staan, daarin was de Spanjaard goed voor 23 treffers. Koke heeft bij Atlético Madrid nog een contract tot de zomer van 2019.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner