23.11.2016 13:30

Hiddink bekijkt mogelijkheden: "Voel me goed"

Guus Hiddink is klaar om opnieuw aan het werk te gaan. De Nederlandse coach fungeerde vorig seizoen een half jaar als trainer van Chelsea en bekijkt nu de mogelijkheden om eenzelfde soort klus aan te nemen.

"Het vuur brandt weer", vertelt de coach aan Voetbal International. "Ik voel me goed en ben fit. Mijn operatie (aan een knie, red.) twee jaar geleden heeft me heel veel energie gegeven. Ik denk niet meteen dat ik weer ergens hoofdtrainer word, maar ja, wéét ik het? Vorig jaar belde Chelsea. 'We zitten in paniek.' Ben ik daar een half jaar met zoveel plezier bezig geweest. Ik ga niet nog ergens voor drie jaar tekenen, maar zoiets…"

Hiddink kan ook in China aan de slag. "Er waren en zijn heel veel mogelijkheden om trainer te worden in China, waar ik wat contacten heb. Maar dat is nu niet aan de orde. Wat ik dan liever zou doen is daar helpen bij de verbetering van het jeugdvoetbal. Chinese trainers opleiden, bijvoorbeeld. Achter de schermen ben ik daar al over bezig met een aantal mensen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner