27.11.2016 12:15

Geen zorgen bij Zidane over matig spel Real

Real Madrid maakte het zaterdag onnodig spannend tegen laagvlieger Sporting Gijón. De ploeg van trainer Zinédine Zidane won uiteindelijk met 2-1, maar na afloop was er weinig reden tot blijdschap bij de Madrilenen.

"Het enige waarmee we blij kunnen zijn, zijn de drie punten", was het realistische commentaar van Zidane na afloop. Real kwam snel op een comfortabele 2-0 voorsprong door doelpunten van Cristiano Ronaldo, maar Gijón kwam nog voor rust terug in de wedstrijd. "Dat gebeurt soms, dat één doelpunt de wedstrijd verandert. We verloren onze concentratie, dan ga je het tegen elk team lastig krijgen. Maar ik maak me geen enkele zorgen richting El Clásico."

Volgend weekend neemt Real het op tegen FC Barcelona. De Madrilenen kunnen in ieder geval vertrouwen op een goede vorm: de ploeg van Zidane won al zes keer op rij een competitiewedstrijd en heeft inmiddels een voorsprong van zeven punten op de aartsrivaal uit Catalonië. Barcelona speelt zondag nog wel tegen Real Sociedad en kan dan de achterstand op de Koninklijke terugbrengen tot vier punten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner