30.11.2016 19:57

Demouge vindt in RKSV Heer nieuwe club

Demouge weet zijn hoofd koel te houden in de regenachtige wedstrijd tegen NEC. (12-12-2014)
Demouge weet zijn hoofd koel te houden in de regenachtige wedstrijd tegen NEC. (12-12-2014)

Frank Demouge heeft na lange tijd weer een club gevonden. De 34-jarige spits van onder meer Roda JC, NEC, AFC Bournemouth en Willem II gaat na de winterstop aan de slag bij RKSV Heer in Limburg.

Demouge deed al een tijdje mee met de trainingen van de Limburgse tweedeklasser, maar heeft nu besloten om definitief voor de club uit te komen. “Frank woont samen met een meisje uit Heer en bovendien speelt zijn schoonbroer Scott Ropers bij ons in het eerste elftal”, laat de trotse voorzitter Ruby Koenen aan 1Limburg weten.

“Frank is iemand die zowel in als buiten het veld een meerwaarde kan zijn. Hij is begaan met het lot van jonge spelers”, vervolgt Koenen over de nieuwe aanwinst. De spits was al een tijdje op zoek naar een nieuwe club, nadat zijn contract afgelopen zomer afliep bij het Belgische Royal Knokke FC.

In Limburg kennen ze Demouge nog maar al te goed. Demouge bezorgde Roda JC in 2015 promotie door de bal slim terug te leggen op de aanstormende Tom Van Hyfte.  Het doelpunt bleek beslissend te zijn in de finale van de play-offs om promotie/degratie tegen NAC Breda.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner