21.12.2016 14:31

Cillessen krijgt weer speeltijd van Luis Enrique

FC Barcelona-doelman Jasper Cillessen geeft aanwijzingen tijdens het Champions League-duel FC Barcelona - Borussia Mönchengladbach (06-12-2016).
FC Barcelona-doelman Jasper Cillessen geeft aanwijzingen tijdens het Champions League-duel FC Barcelona - Borussia Mönchengladbach (06-12-2016).

Jasper Cillessen krijgt woensdagavond opnieuw speeltijd van FC Barcelona-trainer Luis Enrique. De Spaanse grootmacht speelt in de Copa del Rey tegen Hércules CF. De heenwedstrijd in Alicante eindigde in een gelijkspel (1-1).

Luis Enrique gaat woensdagavond proberen om zonder zijn sterkhouders een plek in de achtste finale van de Copa del Rey te veroveren. Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar zullen namelijk niet aan de aftrap verschijnen. Ook Gerard Piqué en doelman Marc-André ter Stegen zitten niet in de wedstrijdselectie van FC Barcelona, waardoor Cillessen het doel mag verdedigen tegen Hércules CF.

Het wordt voor Cillessen zijn vierde officiële wedstrijd in het shirt van FC Barcelona. De doelman uit Groesbeek keepte eerder al een wedstrijd in de Primera División en de Champions League, terwijl hij ook tijdens de heenwedstrijd tegen Hércules CF onder de lat stond. Naast Cillessen heeft Luis Enrique ook een plaats voor onder meer Ivan Rakitić, Jordi Alba, Andrés Iniesta, Javier Mascherano en André Gomes in zijn wedstrijdselectie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner