05.01.2017 22:40

Frank de Boer wil in de zomer een nieuwe club

Ondanks veel interesse in hem, is Frank de Boer niet van plan om deze winter al aan de slag te gaan als trainer. De Nederlandse oefenmeester werd onlangs ontslagen bij Inter, maar wacht op het nieuwe seizoen om een herstart te maken met zijn carrière.

In Italië kreeg De Boer, omdat hij relatief laat inging op het aanbod van Inter, te maken met de voorbereiding van de vorige trainer. Dat wil De Boer bij een volgend avontuur voorkomen, zo stelt Guido Albers in gesprek met Voetbal International. Albers is de zaakwaarnemer van De Boer. 

"Frank wil in principe niet ergens tussentijds instappen. Hij wil aan het begin van het nieuwe seizoen weer ergens aan de slag gaan, zodat hij de voorbereiding meemaakt en mee kan praten over de invulling van de selectie", stelt de belangenbehartiger van de trainer, die ondanks matige resultaten in de Serie A nog steeds mateloos populair is.

"Ik ga niet op namen van clubs in, maar het klopt dat Frank er bij veel clubs nog steeds goed op staat." Naar verluidt volgden clubs uit België, Spanje en Duitsland de verrichtingen van De Boer, terwijl Hull City en Swansea City ook aan de Nederlander dachten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner