26.03.2017 20:42

'Megacontract in Madrid ligt klaar voor Isco'

Veel speeltijd krijgt Isco niet bij Real Madrid, maar nu de aanvallende middenvelder aan concurrent FC Barcelona wordt gelinkt, heeft de Koninklijke snel gehandeld. Naar verluidt ligt er een groot contract klaar voor Isco.

Zo meldt Marca dat de oud-speler van Valencia CF en Málaga CF voor maar liefst zes jaar kan bijtekenen, tegen een salaris van zes miljoen euro per jaar. Het huidige contract van de achttienvoudig international van Spanje loopt door tot medio 2018. Real Madrid betaalde in 2013 dertig miljoen euro voor de smaakmaker van Málaga. Omdat hij in de hoofdstad niet volledig tot zijn recht komt, namen de geruchten toe.

De creatieveling op het middenveld komt dit seizoen echter nauwelijks in actie. Hij kreeg speeltijd in 22 competitieduels, maar kreeg slechts dertien basisplaatsen en moet in drie wedstrijden de volle negentig minuten uitspelen. Vorige maand gaf Isco nog aan dat hij meer aan spelen wil toekomen. FC Barcelona werd genoemd als potentiële nieuwe werkgever, maar daar wil Real Madrid dus absoluut niet aan meewerken.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner