05.04.2017 21:38

Genialiteiten Messi en Suárez nekken Sevilla

Barcelona heeft woensdagavond in Camp Nou gemakkelijk gewonnen van Sevilla. Onder leiding van de van een schorsing teruggekeerde Lionel Messi speelden de Catalanen de bezoekers, vooral in de eerste helft, helemaal zoek: 3-0. Luis Suárez en Messi (tweemaal) zorgden voor de doelpunten.

In de slotfase kreeg Vitolo van Sevilla nog zijn tweede gele kaart van de wedstrijd. De Catalanen omsingelden vanaf het eerste fluitsignaal het strafschopgebied van Sevilla. Na drie minuten zag Messi een geplaatst schot afketsen tegen de lat. Na een klein half uur spelen dachten de bezoekers opgelucht adem te kunnen halen. Echter, in een tijdsbestek van nog geen tien minuten zorgden Suárez met een fraaie omhaal en Messi voor de beslissing in Camp Nou.

De Argentijnse dribbelaar was met twee treffers weer eens de grote man bij Barcelona. Barcelona staat nu even bovenaan in LaLiga. De club heeft 69 punten uit dertig wedstrijden. De grote concurrent Real Madrid heeft echter slechts een punt minder maar ook twee wedstrijden minder gespeeld. Real Madrid speelt woensdagavond bovendien nog thuis tegen Leganés.