06.04.2017 11:35

Zidane begrijpt woede bij gewisselde James

James Rodríguez viert zijn treffer tijdens het competitieduel CD Leganés - Real Madrid (05-04-2017).
James Rodríguez viert zijn treffer tijdens het competitieduel CD Leganés - Real Madrid (05-04-2017).

Real Madrid wist woensdagavond weliswaar met 4-2 te winnen op bezoek bij CD Leganés, na afloop was echter niet iedereen tevreden bij de Madrilenen. James Rodríguez werd in de 72e minuut naar de kant gehaald en daar was de Colombiaan niet blij mee.

James kan rekenen op begrip van zijn trainer. "Ik snap heel goed dat hij gefrustreerd is, iedereen wil negentig minuten spelen", vertelt Real Madrid-trainer Zinédine Zidane op de clubsite van Real Madrid. De Fransman is niet van plan om maatregelen te nemen tegen James. "Dat soort dingen gebeuren nou eenmaal in de voetballerij. Het enige dat ik zal herinneren van deze wedstrijd is dat hij goed heeft gespeeld."

"Ik heb geen problemen met James, juist het tegenovergestelde", aldus Zidane, die James dit seizoen acht keer een basisplaats gunde en hem zes keer voortijdig naar de kant haalde. "Ik wissel hem vaak omdat hij een aanvallende speler is, die ontzettend veel energie in de wedstrijd legt. Ik doe het niet om hem te pesten."

Real Madrid is momenteel koploper in de Primera División en heeft een voorsprong van twee punten op nummer twee FC Barcelona. Real Madrid heeft tevens een wedstrijd minder gespeeld.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner