02.05.2017 11:47

Buijs toch naar cursus Coach Betaald Voetbal

Kozakken Boys-trainer Danny Buijs bekijkt de competitiewedstrijd Kozakken Boys - AFC vanaf de zijkant (22-04-2017).
Kozakken Boys-trainer Danny Buijs bekijkt de competitiewedstrijd Kozakken Boys - AFC vanaf de zijkant (22-04-2017).

Danny Buijs is toch toegelaten tot de cursus Coach Betaald Voetbal van de KNVB. De trainer van Kozakken Boys werd in eerste instantie niet toegelaten vanwege een 'gebrek aan ervaring', maar de toelatingscommissie komt daar nu op terug.

"Ik ben uiteraard erg blij met dit nieuws", vertelt Buijs op de clubsite van Kozakken Boys. "Als jonge ambitieuze trainer ga ik voor het hoogst haalbare en qua trainersopleidingen is dit de cursus Coach Betaald Voetbal. Op de opleiding denk ik veel te kunnen leren en mezelf nog meer te ontwikkelen als trainer."

"De nieuwe opzet, die ik al eerder ervaarde bij de UEFA A opleiding, daagt je als cursist uit om echt naar je eigen tekortkomingen te kijken en juist die aspecten aan te pakken. Ik kijk er erg naar uit om aan de opleiding te beginnen", aldus Buijs, die tijdens de cursus ook Geert Brusselers, Adrie Poldervaart, Peter Reekers, Jeroen Rijsdijk, Jurgen Seegers, Arne Slot, Koen Stam, Sjors Ultee, Peter Uneken, Fuat Usta, Erik van der Ven, Mischa Visser en Kees van Wonderen zal tegenkomen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner