06.10.2013 14:46

Parma wint met man minder

PARMA (ANP) - Hoewel Parma bijna de gehele tweede helft met een man minder speelde, heeft de ploeg in de Serie A van Italië zondagmiddag gewonnen van Sassuolo. Het werd 3-1 voor de thuisclub, na een ruststand van 1-1. Sassuolo, dat pas 2 punten heeft, blijft degradatiekandidaat bij uitstek.

Raffaele Palladino zette de thuisclub na iets meer dan een half uur op voorsprong. In de extra tijd van de eerste helft maakte Domenico Berardi uit een strafschop gelijk. Doelman Antonio Mirante van Parma had bij de inleiding daarvan de rode kaart gekregen.

Met een man minder zette Aleandro Rosi Parma na 70 minuten desondanks met een kopbal op voorsprong. Antonio Cassano maakte er nog 3-1 van. Kort voor tijd kreeg ook Francesco Magnanalli van de gasten nog rood.