06.01.2014 01:13

Davids wellicht terug op het voetbalveld

Edgar Davids lijkt spijt te hebben van zijn eerdere uitbarsting. Eind december liet hij na zijn derde rode kaart van dit seizoen weten dat hij er geen plezier meer in had. Maar nadat de speler/manager van Barnet FC zijn ploeg met 1-0 had zien winnen van Alfreton Town, zei de oud-Ajacied tegen de Engelse zender Sky Sports dat alle opties nog open zijn.

,,Als ik ga stoppen, dan zal ik als dat noodzakelijk is een statement maken. Als ik echter niet het gevoel heb dat dit nodig is, dan doe ik dat niet. Ik kijk alleen naar hoe ik me voel en wat voor invloed het spelen van wedstrijden daarop heeft. We zullen zien of ik doorga met voetballen. Ik denk dat ik nog tijd heb om mijn drive terug te vinden, maar dat weet ik niet zeker.'' Wellicht keert de verdedigende middenvelder dus terug op het veld. 

Davids fungeert sinds december 2012 als speler-trainer van Barnet FC. Onder zijn leiding degradeerde de club naar de amateurcompetitie Conference National. Davids stopte al twee keer eerder. Als speler van Ajax zette hij in in 2008 een punt achter zijn carrière, in 2010 kwam hij kortstondig uit voor Crystal Palace.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner