28.01.2014 09:07

Amrabat onderweg naar Málaga

Nordin Amrabat (m.) in duel met Gareth Bale (r.) tijdens Real Madrid - Galatasaray. (27-11-2013)
Nordin Amrabat (m.) in duel met Gareth Bale (r.) tijdens Real Madrid - Galatasaray. (27-11-2013)

Nordin Amrabat staat op het punt een tijdelijke transfer naar Málaga af te ronden. De aanvallende middenvelder van Galatsaray bereikte mondeling overeenstemming met Malaga en komt een half jaar op huurbasis uit voor de nummer zestien van de Primera División. "Morgen vlieg ik naar Málaga en wordt het papierwerk afgerond”, aldus de oud-speler van PSV in gesprek met De Telegraaf.

"Malaga kende mijn situatie en meldde zich net als een aantal andere geïnteresseerde clubs bij Galatasaray. De clubleiding vroeg of ik een tijdelijke overstap zag zitten, waarna ik ervoor heb gekozen het te doen”, aldus Amrabat over hoe het contact met Málaga tot stand kwam. 

Amrabat zag een tijdelijke optie naar Málaga meteen zitten: "Eigenlijk wel. Málaga is toch een aansprekende club en de Primera División een sterke competitie. Voor de zekerheid heb ik even met Mounir El Hamdaoui gebeld. Ik heb met Mounir samen in het Marokkaanse elftal gespeeld en hij adviseerde me de stap te wagen. Tot zijn blessure speelde Mounir alles, dus ik verwacht snel samen met hem in het veld te staan.”

Een definitieve transfer naar Málaga zit er nog niet in: "Nee, het gaat puur om een half jaar huur. Ik sta tot medio 2017 onder contract bij Galatasaray en wil daar nog slagen. In de zomer keer ik terug naar Istanbul”, sluit Amrabat af.

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner