29.01.2014 21:13

Amrabat onderdeel van selectieopschoning Galatasary

Nordin Amrabat en Dirk Kuyt zijn in een hevig duel verwikkeld in de topper tussen Galatasaray en Fenerbache (11-08-2013)
Nordin Amrabat en Dirk Kuyt zijn in een hevig duel verwikkeld in de topper tussen Galatasaray en Fenerbache (11-08-2013)

Galatasaray is druk bezig om buitenlanders van de hand te doen. In Turkije mogen bij een club slechts tien spelers van buiten Turkije spelen, waarvan er zes in de wedstrijdselectie mogen zitten. Nordin Amrabat zal zo zijn opwachting gaan maken bij Malaga. De Spanjaarden betalen 300.000 euro voor de vleugelaanvaller. Het restant van zijn salaris blijft Galatasaray betalen.

De 26-jarige oud PSV'er is niet de enige speler die dit seizoen zal vertrekken bij de Turken. Nog opvallender is misschien wel tijdelijke vertrek van Bruma. Galatasaray verhuurt de negentienjarige Portugese aanvaller aan Gaziantepspor. Een transfer die louter bedoelt is om de buitenlandersregeling te omzeilen. Bruma, die afgelopen zomer voor tien miljoen euro de overstap maakte van Sporting Lissabon, is immers nog maandenlang geblesseerd.

Door de transfers van beide spelers lijkt een overgang van Johnny Heitinga naar de club van Wesley Sneijder weer een stap dichterbij.

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner