02.02.2014 07:16

Veerkrachtig Málaga klopt Sevilla

Málaga heeft zaterdag in de Spaanse competitie aangetoond over veerkracht te beschikken. De ploeg van trainer Bernd Schuster stevende tegen Sevilla af op weer een nederlaag, maar trok de wedstrijd in het laatste kwartier alsnog naar zich toe: 3-2. Aanwinst Nordin Amrabat debuteerde in de basis, Mounir El Hamdaoui viel 20 minuten voor tijd in bij de thuisclub.

Aanvoerder Duda had Málaga na een half uur vanaf 11 meter op voorsprong gezet, maar Sevilla nam de wedstrijd na rust in handen. Via doelpunten van Carlos Bacca en Federico Fazio kwamen de bezoekers op 1-2. Met El Hamdaoui als invaller in de ploeg, knokte Málaga zich alsnog naar de winst. Samuel Garcia Sánchez zorgde voor de gelijkmaker, Duda maakte in de 83e minuut de winnende treffer. Málaga klom daardoor naar de tiende plek in de Primera División, Sevilla is de nummer 7.