14.10.2014 14:54

Neymar blinkt uit bij oefenwedstrijd Brazilië

Brazilië heeft dinsdagmiddag (12:45 Nederlandse tijd) een eenvoudige overwinning geboekt op Japan. De Brazilianen waren in het National Stadium of Singapore met 4-0 te sterk voor de Japanners.

Neymar was de grote man aan Braziliaanse zijde. De sterspeler van FC Barcelona speelde negentig minuten en was niet te stoppen voor de Japanners, waar voormalig VVV'er Keisuke Honda na rust in het veld kwam. Na achttien minuten spelen had Neymar op aangeven van Diego Tardelli de 1-0 op het scorebord gezet.

Na rust liep Brazilië verder uit. In de 48e minuut scoorde Neymar zijn tweede op aangeven van Philippe Coutinho. In het laatste kwartier was de aanvaller nog tweemaal trefzeker. Het laatste doelpunt kwam op aangeven van Kaká, die een kwartier voor tijd mocht invallen bij Brazilië en zijn rentree vierde met een assist.