12.11.2014 22:47

Messi bezorgt Argentinië zege

Lionel Messi heeft weer eens een winnende treffer gemaakt voor Argentinië. De sterspeler van FC Barcelona benutte woensdagavond in het oefenduel met Kroatië na een klein uur een strafschop. Dat betekende de 2-1 in Londen, tevens de eindstand.

De Kroaten kwamen al na elf minuten op voorsprong op Upton Park, de accommodatie van West Ham United, door een treffer van Anas Sharbini. De middenvelder van NK Rijeka scoorde op aangeven van Mateo Kovacevic (Internazionale). Christian Ansaldi maakte vlak na rust gelijk. Sergi Agüero deed het voorbereidende werk.

De spits van Manchester City leidde ook de beslissing in. Hij ging in het strafschopgebied neer na een overtreding van doelman Lovre Kalinic. De Engelse scheidsrechter André Marriner wees naar de stip, Messi schoot koeltjes raak.