10.12.2014 16:32

"Zo'n kans krijg je maar één keer in je leven"

Binnenkort begint het WK voor clubs. Moghreb de Tétouan neemt ook deel aan het toernooi en daar speelt tegenwoordig een oude bekende uit de Eredivisie.

Het WK voor clubs wordt afgewerkt in Marokko. Moghreb de Tétouan mag als kampioen van Marokko meedoen aan dat toernooi. Anouar Hadouir - voormalig speler van onder meer Roda JC en NAC Breda - zal namens Moghreb zijn minuten maken. "De deelname aan het WK speelde een grote rol bij mijn keuze", vertelt de aanvaller aan Voetbal International. Afgelopen zomer verruilde hij NAC voor Marokko. "Zo’n kans krijg je maar één keer in je leven."

"Het leeft hier gigantisch", vervolgt de Nederlandse Marokkaan zijn verhaal. "Sinds het kampioenschap is behaald, gaat het er al over. Die titel is goed gevierd hier. Het was een enorme puinhoop. Op de laatste speeldag gebeurde het pas, nadat de voorlaatste wedstrijd nog met 5-0 van de nummer twee was verloren."

"We zijn afgelopen zaterdag al naar Rabat gegaan. Vergeet niet dat Raja Casablanca als kampioen van Marokko vorig jaar plotseling de finale haalde. Ze wonnen drie wedstrijden en verloren in de finale van Bayern München. Dat was een grootse prestatie, dat willen ze bij Moghreb stiekem ook. Ze weten dat het moeilijk is. Wij focussen ons volledig op het eerste duel met Auckland City. De supporters smeken dat we winnen, want dan spelen we er nog één."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner