07.02.2015 15:35

Veel wijzigingen bij Atlético en Real Madrid

Cristiano Ronaldo (l.) probeert Mario Suárez (r.) van zich af te houden tijdens het bekerduel Real Madrid - Atlético Madrid. (15-01-2015)
Cristiano Ronaldo (l.) probeert Mario Suárez (r.) van zich af te houden tijdens het bekerduel Real Madrid - Atlético Madrid. (15-01-2015)

Zowel Atlético Madrid als Real Madrid start met een flink gewijzigde opstelling ten opzichte van afgelopen week. De stadsderby staat zaterdagmiddag om 16.00 op het programma in de Primera División.

Bij Atlético Madrid stonden afgelopen weekend Jésus Gámez en José Gimenez nog in de verdediging, hun plaatsen worden nu weer overgenomen door Juanfran en Miranda. Verder worden Saúl Ñíguez en Raúl Garcia vervangen door Arda Turan en Gabi.

Ook bij Real Madrid zijn er vier wijzigingen ten opzichte van de laatste wedstrijd. Maar liefst drie van die wijzigingen zijn te vinden in de verdediging, dit heeft vooral te maken met de vele blessures die er zijn. Álvaro Arbeloa, Sergio Ramos en Marcelo zijn er allemaal niet bij vanmiddag. Hun plaatsen worden ingenomen door Fábio Coentrão, Daniel Carvajal en Nacho. Daarnaast is Cristiano Ronaldo weer terug van zijn schorsing, hij speelt in de plaats van de geblesseerde James Rodríguez.

De wedstrijd Atlético Madrid - Real Madris is hier live te volgen vanaf 16.00.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner