30.05.2015 09:38

Bekerfinalist Sneijder: "Kunnen aan de bak"

Wesley Sneijder tijdens de wedstrijd van zijn ploeg Galatasaray op bezoek bij Anderlecht in de Champions League. (26-11-14)
Wesley Sneijder tijdens de wedstrijd van zijn ploeg Galatasaray op bezoek bij Anderlecht in de Champions League. (26-11-14)

Wesley Sneijder wil met Galatasaray de cirkel dit seizoen helemaal rond maken. De middenvelder van de Turkse topclub werd vorige week kampioen en kan woensdag in de bekerfinale tegen Bursaspor de dubbel pakken. Een makkelijke opgave wordt dat niet.

"Iedereen ging ervan uit dat we de bekerfinale tegen Fenerbahçe zouden spelen, maar het werd Bursaspor. De finale is in Bursa… dus we kunnen aan de bak", zegt Sneijder volgens De Telegraaf.

"We willen na het landskampioenschap het feest voor onze fans compleet maken", vervolgt de voormalige Ajacied. Met het kampioenschap veroverde Gala de vierde ster. Dat werd groots gevierd in Istanbul. "Die blijdschap om de vierde ster was prachtig om te zien."

Sneijder speelt zaterdag een competitiewedstrijd om des keizers baard tegen Çaykur Rizespor. Daarna zit de competitie erop en kan de kampioen zich helemaal voorbereiden op de bekerfinale. Na die bekerfinale gaat Sneijder zich zo snel mogelijk melden bij Oranje. Dat toewerkt naar het belangrijke EK-kwalificatieduel met Letland.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner