07.06.2015 21:47

Aanwinst Ajax blijft op de bank bij Servië

Nemanja Gudelj heeft geen speelminuten gekregen in de oefeninterland van Servië tegen Azerbeidzjan. De middenvelder, die volgend seizoen de overstap van AZ naar Ajax maakt, bleef de volledige negentig minuten op de bank zitten. Servië won het duel met 4-1.

Branislav Ivanović (Chelsea) scoorde twee keer, Adem Ljajić (AS Roma) en Lazar Marković (Liverpool) maakten het kwartet doelpunten vol. Tussendoor deed Dimitrij Nazarov nog wat terug voor de Azerbeidzjanen. Servië bereidde zich met de oefeninterland voor op een belangrijke ontmoeting met Denemarken in de kwalificatiereeks voor het Europees Kampioenschap 2016, dat gehouden wordt in Frankrijk.

De Serviërs pakten in de kwalificatiepoule namelijk nog maar één puntje, waardoor een directe plaatsing voor het Europees Kampioenschap al een utopie is. Alleen bij winst op Denemarken is er nog wat mogelijk voor Servië, aangezien het verschil met de nummer twee in de poule dan teruggebracht wordt tot drie punten. Albanië en Portugal staan ook nog boven Servië.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner