11.06.2015 10:19

Room: "Maar één ploeg die wilde voetballen"

Eloy Room zoekt een ploeggenoot aan wie hij de bal kwijt kan tijdens Vitesse-Heracles Almelo in de Eredivisie. (21-12-14)
Eloy Room zoekt een ploeggenoot aan wie hij de bal kwijt kan tijdens Vitesse-Heracles Almelo in de Eredivisie. (21-12-14)

Curaçao heeft met Eloy Room een prima doelman onder de lat staan. Tijdens zijn debuut tegen Trinidad & Tobago hield hij zijn doel schoon en ook tegen Cuba hield hij 'de nul'. Room ziet kansen in Cuba.

Room heeft veel zelfvertrouwen gekregen omdat hij twee keer zijn doel schoon heeft gehouden. "Daarom ben ik niet zo negatief over onze kansen", aldus de doelman van Vitesse tegenover Voetbal International. "Onze openingsfase was matig, maar vervolgens zag je duidelijk een kwaliteitsverschil tussen beide ploegen. We hebben alleen verzuimd om dat in doelpunten uit te drukken. Er was maar één ploeg die wilde voetballen en dat waren wij."

De sluitpost genoot van de sfeer in het stadion. "Dit is moeilijk na te vertellen aan de mensen thuis in Nederland", vervolgt de goalie. "Het was geweldig om mee te maken, ik heb er zeker van genoten. Laten we er zondag maar voor zorgen dat dit mooie avontuur nog even wordt verlengd."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner