10.08.2015 09:50

Mijlpaal voor Sneijder: "Fantastische start"

Wesley Sneijder is dolgelukkig met de winst in de Supercup van Turkije. Galatasaray won met 1-0 van Bursaspor en de Nederlander is zeer content met die overwinning.

"Wat een fantastische start van het seizoen", opent hij in gesprek met De Telegraaf. "De Supercup wordt wel eens als ’onbelangrijk’ bestempeld", gaat Sneijder verder. "Maar niet door mij. Ik vind dat je elke prijs moet pakken die je pakken kan. Aan het einde van je carrière gaat het er toch om wat er allemaal op je cv staat."

Dat Sneijder prijzen winnen belangrijk vindt, komt in ieder geval goed naar voren op zijn cv. Het is namelijk alweer de twintigste keer dat hij een officiële hoofdprijs wist te winnen. Voor de aanvallende middenvelder telt deze prijs wel degelijk. "Daarnaast is dit Turkije, wordt de Supercup hier als een hoofdprijs gezien en was de wedstrijd ook belangrijk om te kijken waar we stonden", aldus Sneijder, die tevreden was over het optreden van zijn ploeg en zichzelf.  "Natuurlijk kan het allemaal nog beter. Maar we staan aan de vooravond van het seizoen. Ik ben ervan overtuigd dat er weer mooie dingen kunnen gebeuren."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner