11.08.2015 10:15

Barça komt snel met oplossing voor Pedro

Pedro Rodríguez kan lachen tijdens het oefenduel FC Barcelona - AS Roma. (05-08-2015)
Pedro Rodríguez kan lachen tijdens het oefenduel FC Barcelona - AS Roma. (05-08-2015)

FC Barcelona komt snel met een oplossing rondom aanvaller Pedro Rodríguez. De vleugelaanvaller staat nadrukkelijk in de belangstelling van het Engelse Manchester United.

FC Barcelona speelt dinsdagavond tegen Sevilla FC om de Europese Supercup. FC Barcelona-trainer Luis Enrique wil de transferperikelen rondom Pedro geen invloed laten uitoefenen op zijn selectie keuze. "Ik heb nog nooit een speler buiten de selectie gelaten vanwege transfergeruchten", aldus Luis Enrique tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel met Sevilla.

Luis Enrique weet dat er clubs zijn met belangstelling voor Pedro. De trainer van FC Barcelona wil liever niemand laten gaan, maar zal binnenkort met een oplossing komen. "Als het aan mij ligt, dan blijft iedereen tot het einde van het seizoen", vervolgt Luis Enrique. "We hebben genoeg gesproken over Pedro. We zullen binnenkort met een oplossing komen."

De kans dat Pedro zal vertrekken lijkt steeds groter te worden. De vleugelaanvaller is in Barcelona zijn basisplaats kwijt na de komst van Luis Suárez.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner