03.08.2015 16:16

'Man Utd maakt haast met opvolger Di María'

Ángel Di María is officieel nog altijd speler van Manchester United, maar de Engelsen maken haast met diens opvolger. 'The Red Devils' willen de komst van FC Barcelona-aanvaller Pedro Rodríguez snel afronden.

Volgens de Spaanse krant AS is een delegatie van Manchester United momenteel aan het onderhandelen met FC Barcelona. De Spanjaarden willen minimaal dertig miljoen euro ontvangen voor de Spaanse vleugelaanvaller. Manchester United heeft de financiële mogelijkheden om de Spanjaard over te nemen, maar proberen de prijs naar beneden te halen.

De 28-jarige buitenspeler speelde inmiddels ruim tweehonderd competitiewedstrijden namens FC Barcelona, maar na de komst van Luis Suárez is de inbreng van Pedro gering. FC Barcelona-trainer Luis Enrique kiest veelal voor het trio Suárez, Neymar en Lionel Messi. Pedro moet het daardoor vooral doen met (korte) invalbeurten. 

Pedro kwam het afgelopen seizoen tot 35 competitiewedstrijden, daarin wist hij zes keer te scoren. Pedro begon vijftien keer in de basis. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner