02.11.2015 15:26

Kramer in beeld bij het Nederlands elftal

In de voorselectie van Oranje zitten spitsen Klaas Jan Huntelaar, Bas Dost en Luuk de Jong. Robin van Persie is niet opgeroepen door bondscoach Danny Blind, terwijl de trainer aangeeft dat ook Michiel Kramer in beeld was.

Kramer scoorde vier Eredivisie-treffers namens Feyenoord en kreeg dit weekend kritiek op zijn spel. De aanvaller had slechts acht balcontacten in het duel met ADO Den Haag. Toch ziet Blind hem als een serieuze optie voor Oranje. "We gaan een nieuwe periode in, dan moet ik andere spelers op die posities zien. Ik moet naar de toekomst kijken", aldus Blind die daar onder andere op de 26-jarige Kramer doelt.

"Kramer heb ik nu in beeld. Hopelijk trekt hij het door. Dat hij nadrukkelijker in beeld is tijdens wedstrijden. Dan kan hij een serieuze optie worden." Zijn concurrenten Luuk de Jong, Bas Dost en Klaas Jan Huntelaar zijn een stuk effectiever. De Jong scoorde al negen maal, terwijl Dost er zes in schoot in de Bundesliga. Huntelaar's productie in de competitie stokt. Hij staat op twee doelpunten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner