09.11.2015 16:21

Santos wil vlammen met Venezuela

Christian Santos bedankt na afloop van het competitieduel NEC Nijmegen - De Graafschap het publiek in De Goffert. (07-11-2015)
Christian Santos bedankt na afloop van het competitieduel NEC Nijmegen - De Graafschap het publiek in De Goffert. (07-11-2015)

Christian Santos was afgelopen weekend weer tweemaal trefzeker namens NEC Nijmegen, maar tijdens de interlandperiode wil de international van Venezuela vlammen met zijn vaderland.

Santos, die onlangs wist te scoren tegen Brazilië (3-1 nederlaag), staat inmiddels op negen treffers in de Eredivisie. Aankomende week speelt Venezuela de WK-kwalificatieduels met Bolivia en Ecuador. "We moeten de komende twee wedstrijden winnen om kans te houden om er voor het eerst in de geschiedenis bij te zijn op het WK", aldus Santos tegenover Omroep Gelderland. "We bereiden ons eerst voor op de wedstrijd tegen Bolivia, op hoogte tegen La Paz. En daarna thuis tegen Ecuador."

"Ik heb het nu op alle niveaus laten zien. In de Jupiler League, nu in de Eredivisie en ook in de nationale ploeg", doelt Santos op zijn treffer tegen Brazilië. "Hopelijk krijg ik het vertrouwen van de bondscoach. Ik ga alles geven om meer interlanddoelpunten te maken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner