14.11.2015 10:37

Wales-speler: "Robben is een van de beste"

Arjen Robben (r.) schiet voorbij Joe Ledley tijdens Wales - Nederland. (13-11-2015)
Arjen Robben (r.) schiet voorbij Joe Ledley tijdens Wales - Nederland. (13-11-2015)

Na afloop van de wedstrijd Wales-Nederland kreeg de aanvoerder Arjen Robben een hoop complimenten van de tegenstander. In de 2-3 gewonnen wedstrijd nam Robben twee treffers voor zijn rekening.

Joe Ledley, zelf verantwoordelijk voor de 1-1, had dan ook lovende woorden voor Robben over tegenover BBC Sport. "Hij had een hattrick kunnen maken. Hij is op zijn positie een van de beste spelers ter wereld." Door de afwezigheid van Gareth Bale en Aaron Ramsey was het lastig om van Nederland te winnen besefte Ledley. "Op een andere dag hadden we wellicht van Nederland gewonnen, maar ze hebben nog steeds een goed team."

Chris Coleman, bondscoach van Wales, betreurde de nederlaag, maar gaf zijn spelers een compliment voor de inzet. "We wilden deze wedstrijd winnen, op elk moment. We wilden een goed resultaat neerzetten. Dat is helaas niet gelukt, maar we hebben in ieder geval veel dingen opgestoken. We konden tegenstand bieden. Ook nadat we zes keer hadden gewisseld. Over het algemeen ben ik niet té teleurgesteld. We scoorden tweemaal zonder Bale en Ramsey. Dat is belangrijk, als je kijkt naar de voorbije kwalificatiereeks."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner