18.11.2015 22:21

Reactie Arsenal-target: "Betaal wat nodig is"

Celta de Vigo-speler Nolito staat in de belangstelling van onder andere Arsenal en daagt geïnteresseerde clubs uit. Als ze hem willen halen, dan moeten ze achttien miljoen euro neerleggen.

De Spaanse international heeft op dit moment een ontsnappingsclausule van achttien miljoen euro. Celta de Vigo wil zijn contract graag openbreken, maar de aanvaller tekent nog niet. "Eén detail zit me dwars en zolang dat niet opgelost is, teken ik niet bij. Mijn contract loopt nog tot medio 2019 en ik heb een ontsnappingsclausule van achttien miljoen euro", aldus de smaakmaker van Celta tijdens een persconferentie.

Nolito wil niet ingaan op geïnteresseerde clubs, maar is wel duidelijk. "Als clubs mij willen inlijven, moeten ze naar Celta komen en betalen wat nodig is. Dat is alles, het heeft voor mij geen zin om er verder nog over te praten."

De aanvaller kent een sterk seizoen bij Celta. De Spanjaard scoorde zeven keer in elf La Liga-duels. Dat zorgt ervoor dat Arsenal geïnteresseerd is. Ook FC Barcelona heeft een oogje op de aanvaller. Zij zien in hem de ideale stand-in voor Neymar, Luis Suárez en/of Lionel Messi. Nolito werkte in het verleden samen met de huidige trainer van Barcelona, Luis Enrique.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner