18.11.2015 15:50

'Nolito ook in de belangstelling van Arsenal'

Onlangs werd bekend dat Nolito in de belangstelling staat van FC Barcelona, maar de Spaanse aanvaller van Celta de Vigo kan ook naar Arsenal verkassen.

Volgens het Spaanse medium AS zit Arsenal in 'poleposition' voor de 29-jarige aanvaller van Celta de Vigo. De vleugelaanvaller heeft een clausule in zijn contract staan, waardoor hij relatief goedkoop over te nemen is van de huidige nummer vier van de Primera División. Nolito is met zeven doelpunten en vier assists sterk begonnen aan het seizoen in Spanje. Enkel Neymar en Luis Suárez zijn productiever dan de 29-jarige Spanjaard van Celta de Vigo.

Nolito, die inmiddels vijf interlands achter zijn naam heeft staan, begon zijn carrière bij Écija Balompié. Daarna stond hij drie jaar onder contract bij FC Barcelona, maar Nolito kwam slechts tot twee optredens in de hoofdmacht van de Catalaanse grootmacht. Wel was hij succesvol bij de B-kern van FC Barcelona, waar hij dertien keer scoorde in 38 competitiewedstrijden. Via SL Benfica en Granada CF kwam Nolito in de zomer van 2013 bij Celta de Vigo terecht.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner