23.11.2015 10:47

Ramos baalt: "Moeten vragen om vergiffenis"

Sergio Ramos is nog steeds teleurgesteld in de nederlaag van Real Madrid tegen FC Barcelona. De verdediger vraagt de fans om vergiffenis na de wanprestatie (4-0 verlies).

Eerder gaf Ramos al toe dat FC Barcelona beter speelde dan Real Madrid tijdens El Clásico. Nu richt de Madrileense verdediger zich tot de fans. "We moeten de fans van Real Madrid om vergiffenis vragen voor onze zwakke prestatie. We haalden niet het niveau dat gevraagd wordt in een wedstrijd als deze. Hopelijk kunnen we dit zo snel mogelijk achter ons laten", zei hij direct na het duel. "Met deze pijn komt ook een mogelijkheid om wraak te nemen over een paar maanden, om wél het soort wedstrijd te spelen dat we vandaag wilden."

Ramos weet dat alleen zeggen dat het beter wordt niet genoeg is. "Woorden zijn goedkoop. Iedereen bij Real Madrid wil daden, geen woorden", zo schat de Spaans international de situatie in. "Wij als team zijn bozer dan iedereen, omdat dit een wedstrijd was waarin we de koppositie hadden kunnen pakken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner