21.03.2016 14:49

Willems verwacht 'grappen' bij Oranje

Jetro Willems denkt dat de Ajacieden bij het Nederlands elftal hem nog wel zullen herinneren aan het feit dat PSV afgelopen weekend met 2-0 verloor van Ajax, maar Willems kan daar begrip voor opbrengen. 

"De spelers van Ajax zullen er nog wel iets over zeggen", aldus Willems tegenover NU.nl. "Maar ja, dat zou ik zelf ook doen. Daarna moeten we als een team richting de wedstrijden met Oranje", aldus Willems, die het idee had dat Ajax fitter was. "In de tweede helft zag ik dat Ajax fitter was. Dat is ook logisch. We hebben drie hele zware wedstrijden gehad en Ajax was midweeks vrij."

"We speelden een goede eerste helft, al stonden we bij de 1-0 van Milik wel te slapen. Na die goal hebben we ons herpakt. We scoorden alleen niet. Helaas hebben we daarna een hele rommelige tweede helft op de mat gelegd. Het niveau ging naar beneden. De achterstand is twee punten. We moeten vol gaan jagen op Ajax. Ik denk dat Ajax in de laatste zes wedstrijden nog wel punten gaat laten liggen dus ik vertrouw erop dat het nog goedkomt voor PSV. We gaan er voor."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner