23.03.2016 12:30

Schweinsteiger twijfelgeval voor Duitse ploeg

Het is de grote vraag of Bastian Schweinsteiger fit genoeg is om voor de Duitse ploeg in actie te komen. De aanvoerder is dinsdag op de training in Berlijn geblesseerd geraakt aan zijn rechterknie en hij is woensdag voor onderzoek naar München vertrokken.

In München wil de Duitser zich laten onderzoeken door Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, de voormalige clubarts van Bayern München. De speler van Manchester United kampt het hele voetbalseizoen al met fysiek ongemak. Afgelopen zondag tegen Manchester City maakte Schweinsteiger na ruim twee maanden blessureleed zijn rentree.

Ook Mesut Özil en Karim Bellarabi zijn niet helemaal fit. Beide spelers lieten de ochtendtraining van woensdag schieten om aan hun herstel te werken. Özil kreeg zaterdag in de wedstrijd van zijn club Arsenal tegen Everton een trap op zijn linkerenkel, terwijl Bellarabi een voetblessure heeft. Gevreesd wordt dat zij de wedstrijd tegen Engeland op zaterdag missen. Mogelijk zijn ze er volgende week dinsdag tegen Italië wel bij.

ANP/voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner