30.03.2016 14:47

Vorm blij met overwinning op ploeggenoten

Michel Vorm krijgt speelminuten tijdens het oefenduel Real Madrid - Tottenham Hotspur (04-08-2015).
Michel Vorm krijgt speelminuten tijdens het oefenduel Real Madrid - Tottenham Hotspur (04-08-2015).

Michel Vorm is blij dat het Nederlands elftal dinsdagavond wist te winnen van Engeland (2-1). De doelman van Tottenham Hotspur werd in Engeland flink geplaagd vanwege de matige prestaties van Oranje.

"Het was een speciale avond", zegt Vorm op de clubsite van The Spurs. De doelman werd opgeroepen door bondscoach Danny Blind na het wegvallen van Jasper Cillessen. De laatste keer dat Vorm bij Oranje zat was tijdens het WK in Brazilië. "Het was alweer lang geleden dat ik deel uitmaakte van de selectie van Nederland. Er werd de laatste tijd wel over gedold", doelt Vorm op zijn ploeggenoten bij Tottenham Hotspur. "En dat zal de komende tijd nog wel even doorgaan."

Vorm zag zaterdagavond ploeggenoten Eric Dier, Harry Kane, Danny Rose, Kyle Walker en Dele Alli winnen van Duitsland (3-2). "Ze speelden allemaal goed. Dat is positief voor het Engelse voetbal en goed voor Spurs. Ik heb de wedstrijd tegen Duitsland ook zitten kijken en je kon zien dat ze veel vertrouwen hadden. Ik weet zeker dat Engeland de komende jaren veel profijt gaat hebben van al dat talent. Engeland heeft een knappe overwinning geboekt op Duitsland, maar nu was het onze avond. En ja, als je tegen Engeland speelt op Wembley tegen vijf goede maten waar je elke dag mee werkt, dan is het altijd goed om te winnen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner