05.05.2016 12:19

'Ter Stegen blijft bij FC Barcelona'

Marc-André ter Stegen is niet langer van plan om aankomende zomer te vertrekken bij FC Barcelona. De Duitser moet het bij de Catalaanse grootmacht veelal doen met een plek op de bank, maar is van plan om nog een seizoen te blijven.

Ter Stegen is inmiddels bezig aan zijn tweede seizoen bij FC Barcelona, maar speelde tot dusver slechts vijf competitieduels. Claudio Bravo keept namelijk in de Primera División, terwijl Ter Stegen tijdens de Copa del Rey en de Champions League onder de lat staat. Het leek erop dat Ter Stegen FC Barcelona wilde verlaten, maar de sluitpost kiest toch voor een langer verblijf bij FC Barcelona.

Dat meldt althans Sport. Het Spaanse medium weet tevens dat ook de Chileense doelman Bravo aankomend seizoen bij FC Barcelona blijft, waardoor Ter Stegen wederom genoegen moet nemen met bekerwedstrijden. Ter Stegen, die in de zomer van 2013 overkwam van Borussia Mönchengladbach, heeft in Barcelona nog een contract tot medio 2019 en staat naar verluidt in de belangstelling van Manchester City.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner