04.09.2016 15:34

Dybala in tranen: "Dat was mijn grote droom"

Paulo Dybala verlaat het veld in tranen. De middenvelder van Argentinië krijgt in het WK-kwalificatieduel tegen Uruguay een rode kaart. (02-09-2016)
Paulo Dybala verlaat het veld in tranen. De middenvelder van Argentinië krijgt in het WK-kwalificatieduel tegen Uruguay een rode kaart. (02-09-2016)

Paulo Dybala werd in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Uruguay met een rode kaart van het veld gestuurd. De Argentijnse middenvelder verliet huilend het veld. Niet alleen om zijn twee gele kaarten, maar ook omdat hij daardoor slechts 45 minuten met Messi mocht samenspelen.

Dybala speelde tegen Uruguay zijn vierde interland voor Argentinië, maar had nooit eerder met -vedette Messi op het veld gestaan voor zijn land. "Het was verschrikkelijk", verklaart Dybala zijn emoties in gesprek met Olé. "Ik had nog nooit met hem samengespeeld, dat was mijn droom en die kwam eindelijk uit. Daarom baalde ik ook zo van die rode kaart."

Argentinië wist het duel uiteindelijk met 1-0 te winnen. Na afloop van de wedstrijd kwam Messi naar Dybala toe om hem een hart onder de riem te steken. "Hij kalmeerde me, maar ik zit er wel mee. Het was voor mij een speciale dag en die liep niet zoals ik had gehoopt. Als ik zenuwachtig was geweest of gewoon slecht had gespeeld, oké. Maar eruit gestuurd worden? Dat had ik nooit verwacht."

"Ik dacht dat het er nooit meer van zou komen toen hij zijn afscheid aankondigde als international, na de verloren finale om de Copa América", aldus de middenvelder van Juventus. "Gelukkig kwam hij daar op terug. Ik voelde me op mijn gemak met hem naast me. Hij is de échte leider van het team. Als ik hem in bijvoorbeeld de Champions League tegen zou komen, had ik hem gevraagd van shirt te ruilen. Helaas kon dat nu niet."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner