16.11.2016 14:16

Larsson heel blij met onbedoelde treffer

Sam Larsson zoekt zijn tegenstander op tijdens de oefeninterland Hongarije - Zweden (15-11-2016).
Sam Larsson zoekt zijn tegenstander op tijdens de oefeninterland Hongarije - Zweden (15-11-2016).

Sam Larsson was dinsdagavond tijdens zijn debuut in het Zweedse nationale elftal meteen trefzeker, maar zijn treffer tijdens de oefeninterland tegen Hongarije (2-0 overwinning) was enigszins geluk, weet ook de aanvaller van sc Heerenveen.

Larsson was überhaupt blij dat hij een kans kreeg om tijdens zijn debuut een vrije trap te nemen. "Ik overlegde met Oscar Hiljemark (oud-PSV, red.) over wie de vrije trap zou nemen", vertelt de Zweed in dienst van sc Heerenveen aan het Zweedse Expressen. "Gelukkig was Oscar zo aardig om de bal aan mij te gunnen, ondanks het feit dat het mijn eerste wedstrijd was. De bal ging er via de muur en een stuit in, maar ondanks dat ik het niet zo had bedoeld, ben ik heel blij met deze treffer."

John Guidetti, oud-speler van Feyenoord en onlangs nog trefzeker namens Celta de Vigo tijdens het Europa League-duel met Ajax (3-2 overwinning voor de Amsterdammers), is onder de indruk van Larsson. "Sam is een goede speler. Het is altijd leuk om hem in actie te zien. Hij is Samba Sam."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner