22.05.2017 18:15

Van Ginkel en Janmaat haken door pijntjes af

Marco van Ginkel en Daryl Janmaat melden zich dinsdag nog niet bij het Nederlands elftal. De spelers van PSV en Watford zijn geblesseerd en kunnen daardoor niet meedoen aan de tweedaagse trainingsstage.

Ook Vincent Janssen komt niet naar Noordwijk. De aanvaller heeft nog verplichtingen met zijn club Tottenham Hotspur en zal zich pas eind mei tijdens een trainingskamp bij de nationale ploeg voegen.

De trainingsstage in Noordwijk is voor spelers die al zijn uitgespeeld met hun club. Die groep bestaat uit dertien spelers. Sergio Padt is er voor het eerst bij. De keeper werd zaterdag met FC Groningen door AZ uitgeschakeld in de play-offs voor deelname aan Europees voetbal.

Naast Padt doen ook Steven Berghuis, Jens Toornstra en Tonny Vilhena (allen Feyenoord), Jürgen Locadia, Davy Pröpper, Bart Ramselaar en Jeroen Zoet (allen PSV), Memphis Depay (Olympique Lyon), Bas Dost (Sporting Portugal), Bruno Martins Indi (Stoke City), Quincy Promes (Spartak Moskou) en Marten de Roon (Middlesbrough) mee aan de tweedaagse trainingsstage.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner